Επιλογή Σελίδας

Απο το σταρι στο ψωμι

Αρτοζαχαροπλαστική με διογκωτικές ύλες

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σύνολο επιστημονικών, τεχνολογικών δεδομένων και εφαρμογών που αφορούν στον τομέα της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

αγοραστε το βιβλιοΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Book

Απο το σταρι στο ψωμι

Αρτοζαχαροπλαστική με διογκωτικές ύλες
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σύνολο επιστημονικών, τεχνολογικών δεδομένων και εφαρμογών που αφορούν στον τομέα της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.
αγοραστε το βιβλιο

Βασικές ενότητες

Αρτοσκευάσματα που διογκώνονται με φυσικό τρόπο ή που παραμένουν αδιόγκωτα

Σφολιάτες, κέικ, παντεσπάνια κ.α

Νέες τεχνολογίες για την επιμήκυνση του χρόνου ζωής & φρεσκότητας των προϊόντων

Τεχνολογία διακεκομμένου ψησίmαμτος, χαμηλών θερμοκρασιών, εύκαμπτης συσκευασίας κ.α

Μικροβιολογία προϊόντων στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική αλεύρου

Προβλήματα, αρχές συντήρησης, παράσιτα, τροφομολύνσεις κ.α

Σχεδιασμός & ανάπτυξη νέων προϊόντων αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής

Έρευνα αγοράς, συσκευασία, προβολή και διαφήμιση προϊόντος

Βασικές ενότητες

Αρτοσκευάσματα που διογκώνονται με φυσικό τρόπο ή που παραμένουν αδιόγκωτα

Σφολιάτες, κέικ, παντεσπάνια κ.α

Νέες τεχνολογίες για την επιμήκυνση του χρόνου ζωής & φρεσκότητας των προϊόντων

Τεχνολογία διακεκομμένου ψησίmαμτος, χαμηλών θερμοκρασιών, εύκαμπτης συσκευασίας κ.α

Μικροβιολογία προϊόντων στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική αλεύρου

Προβλήματα, αρχές συντήρησης, παράσιτα, τροφομολύνσεις κ.α

Σχεδιασμός & ανάπτυξη νέων προϊόντων αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής

Έρευνα αγοράς, συσκευασία, προβολή και διαφήμιση προϊόντος

Συνταγές για τον επαγγελματία
αρτοποιό – ζαχαροπλάστη

Γιατί το χρειάζομαι

Η καταγραφή νέων τάσεων, εξελίξεων και νέων μεθόδων στον κλάδο το καθιστούν απαραίτητο σύμβουλο, όχι μόνο των επαγγελματιών αρτοποιών και ζαχαροπλαστών αλλά και κάθε τεχνικού που ασχολείται με την παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο και των πώληση προϊόντων αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής.

  • Εκτενής αναφορά στο ρόλο που παίζουν οι κύριες και βοηθητικές ύλες, στα προβλήματα που προκύπτουν κατά την παραγωγική διαδικασία και στην επίλυσή τους.
  • Αναφορές στο σχεδιασμό νέων προϊόντων και στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών για την επιμήκυνση της διατηρησιμότητας.
  • Απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν μέσα στους χώρους παραγωγής

Τι το κάνει ξεχωριστό

Το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει όλες τις μοντέρνες πρακτικές, τις μεθόδους και τα τεχνολογικά στοιχεία που τα επόμενα χρόνια θα αποδειχτούν καίρια για τον κλάδο της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής.

Πάνω από

συνταγές και παραλλαγές τους

Πάνω από

φωτογραφίες με την τελική μορφή των προϊόντων

Πάνω από

πίνακες και γραφήματα με τεχνικά χαρακτηριστικά

Θέλω να το αγοράσω

40€

Αγοράστε τώρα το βιβλίο και αποκτήστε ένα σημαντικό
εργαλείο για τη δουλειά σας.

Προσωρινά εξαντλημένο